Zakład Mięsny Konarczak Sp.j.

ul. Gostyńska 5, 63-860 Pogorzela tel. +48 (65) 573 41 60 tel. +48 (60) 520 43 68
Strona Internetowa: http://www.konarczak.pl  Wyświetlono: 4538
Ładuję...

Dane kontaktowe

telefon: +48 (65) 572 74 65
www: http://www.konarczak.pl
e-mail: konarczak@pro.onet.pl

Godziny otwarcia

Poniedziałek - Piątek 6:00 - 14:00 Kierownik Produkcji
Poniedziałek - Piątek 6:00 - 22:00 Dział Handlu
Poniedziałek - Piątek 6:00 - 22:00 Kierownik Magazynu

Opis firmy

Zakład Mięsny Konarczak to firma z wieloletnią tradycją. Powstała w 1990 roku jako Rzeźnictwo – Wędliniarstwo Zofia i Józek Konarczak. Od początku siedziba znajdowała się w Pogorzeli. Początki historii firmy to mała masarnia, która dzięki wytrwałości i zaangażowaniu właścicieli przekształciła się w nowoczesny zakład produkujący najwyższej jakości wyroby mięsne i wędliniarskie, również pod własną marką. Obecnie spółka Konarczak jest średniej wielkości przedsiębiorstwem, posiadającym uprawnienia eksportowe na rynki Unii Europejskiej.

Tagi

wyroby z indyka, wędliny podrobowe, mięso wieprzowe, szynki, wędliny, mięso kulinarne, mięso wołowe

Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - Dotacje na Innowacje.
©2014 Wszystkie prawa zastrzeżone
Wykonanie: nFinity.pl