Zakład Przetwórstwa Mięsnego "PABICH" Dariusz Pabich
ul. Lubajny 27, 14-100 Ostróda tel. +48 (89) 641 09 40 fax. +48 (89) 641 09 46 Strona Internetowa: http://www.zpmpabich.pl Wyświetlono: 8787Dane kontaktowe
telefon: +48 (89) 641 09 40
fax: +48 (89) 641 09 46
www:
http://www.zpmpabich.pl
e-mail:
biuro@zpmpabich.pl
Godziny otwarcia
Poniedziałek - Piątek 04:00 - 20:00
Sobota 04:00 - 14:00
Opis firmy
Jesteśmy niewielką i stosunkowo młodą firmą. Na rynku funkcjonujemy od przeszło dziesięciu lat - od 1993 roku, początkowo jako DANDROB, a od niedawna jesteśmy znani pod nazwą Zakładu Przetwórstwa Mięsnego PABICH. Zajmujemy się konfekcjonowaniem mięsa drobiowego i wieprzowego, produkujemy wędliny i prowadzimy działalność handlową, zarówno hurtową, jak i detaliczną. Zakład usytuowany jest w malowniczym zakątku Mazur, we wsi Lubajny niedaleko Ostródy.
Tagi
produkcja wędlin handel hurtowy detaliczny, Pabich "z mazurskiej zagrody", Pabich warmińsko mazurskie, zakład przetwórstwa mięsnego, konfekcjonowanie mięsa drobiowego i wieprzowego, wędzonki tradycyjne dojrzewające parzone, wędliny tradycyjne, garmażerka, mięso drobiowe, mięso wieprzowe, mięso wołowe, wyroby mięsne, wędliny, wędzonki, wędliny podrobowe, szynki, baleron, golonka, pasztet, salceson, pasztetowa, kaszanka, karczek