Zakład Przetwórstwa Mięsnego "PABICH" Dariusz Pabich

ul. Lubajny 27, 14-100 Ostróda tel. +48 (89) 641 09 40 fax. +48 (89) 641 09 46
Strona Internetowa: http://www.zpmpabich.pl  Wyświetlono: 8596
Ładuję...

Dane kontaktowe

telefon: +48 (89) 641 09 40
fax: +48 (89) 641 09 46
www: http://www.zpmpabich.pl
e-mail: biuro@zpmpabich.pl

Godziny otwarcia

Poniedziałek - Piątek 04:00 - 20:00
Sobota 04:00 - 14:00

Opis firmy

Jesteśmy niewielką i stosunkowo młodą firmą. Na rynku funkcjonujemy od przeszło dziesięciu lat - od 1993 roku, początkowo jako DANDROB, a od niedawna jesteśmy znani pod nazwą Zakładu Przetwórstwa Mięsnego PABICH. Zajmujemy się konfekcjonowaniem mięsa drobiowego i wieprzowego, produkujemy wędliny i prowadzimy działalność handlową, zarówno hurtową, jak i detaliczną. Zakład usytuowany jest w malowniczym zakątku Mazur, we wsi Lubajny niedaleko Ostródy.

Tagi

produkcja wędlin handel hurtowy detaliczny, Pabich "z mazurskiej zagrody", Pabich warmińsko mazurskie, zakład przetwórstwa mięsnego, konfekcjonowanie mięsa drobiowego i wieprzowego, wędzonki tradycyjne dojrzewające parzone, wędliny tradycyjne, garmażerka, mięso drobiowe, mięso wieprzowe, mięso wołowe, wyroby mięsne, wędliny, wędzonki, wędliny podrobowe, szynki, baleron, golonka, pasztet, salceson, pasztetowa, kaszanka, karczek

Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - Dotacje na Innowacje.
©2014 Wszystkie prawa zastrzeżone
Wykonanie: nFinity.pl