Zakłady Mięsne "Dobrosławów" Henryk Amanowicz

ul. Dobrosławów 43, 24-100 Puławy tel. +48 (81) 881 94 31 fax. +48 (81) 881 92 33
Strona Internetowa: http://www.dobroslawow.pl  Wyświetlono: 18801
Ładuję...

Dane kontaktowe

telefon: +48 (81) 881 94 31
fax: +48 (81) 881 92 33
www: http://www.dobroslawow.pl
e-mail: handel@dobroslawow.pl, expo@dobroslawow.pl, marketing@dobroslawow.pl

Godziny otwarcia

Poniedziałek - Piątek 07:00 - 16:00 Sklep firmowy przyzakładowy
Sobota 07:00 - 14:00 Sklep firmowy przyzakładowy

Formy płatności

  • gotówka
  • przelew

Opis firmy

Zakłady Mięsne „Dobrosławów” Henryk Amanowicz to firma rodzinna, przywiązująca ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów, w celu jak najlepszego zaspokajania potrzeb konsumentów. Nad wszystkimi etapami począwszy od zakupu żywca po produkcję wyrobów gotowych czuwa zespół specjalistów z wieloletnim doświadczeniem. Efektem tychże działań są produkty cenione przez klientów za wysoką jakość oraz walory smakowe.
Bogaty asortyment naszych wędlin i mięs zaspokoi najbardziej wybrednych smakoszy.

 

Profil działalności firmy:

Skup, ubój i rozbiór żywca wieprzowego i wołowego

Zakłady Mięsne „Dobrosławów” posiadają 28 własnych punktów skupu na terenie województwa lubelskiego. Współpraca ze sprawdzonymi hodowcami trzody i bydła, nowoczesna technologia uboju, rozbioru i produkcji wędlin, nadzorowana przez specjalistów zapewnia bardzo dobrą jakość oferowanych produktów. Firma dysponuje nowoczesną linią ubojową, pozwalającą na ubój 75 szt./h trzody i 12 szt./h bydła.
 

 

Produkcja i sprzedaż mięsa i wyrobów wędliniarskich

Prezes Henryk Amanowicz przywiązuje ogromną wagę do jakości oferowanych produktów, a każda wędlina wyprodukowana w jego firmie, jak sam mówi: jest z mięsa i tylko z mięsa. ZM „Dobrosławów” oferują szeroki asortyment wędlin w wielu gatunkach. Produkowany jest także pełen asortyment mięsa wieprzowego, wołowego i podrobów. Uznaniem konsumentów cieszą się takie wyroby jak: Kabanosy, Kiełbasa Głogowska, Pasztetowa, Boczek Prowansalski, Boczek Henryka, Salcesonik Puławski oraz wiele innych. Park maszynowy umożliwia wyprodukowanie 20 ton wędzonek, kiełbas i wyrobów wędliniarskich na dobę. W trosce o bezpieczeństwo klientów wprowadzono systemy kontroli jakości HACCP, a proces produkcyjny objęty jest ścisłym nadzorem weterynaryjnym.
 

Dystrybucja

Zakłady Mięsne „Dobrosławów” posiadają wciąż rozwijającą się flotę samochodów wyspecjalizowanych do przewozu mięsa oraz do przewozu zwierząt żywych. Dzięki właściwej organizacji i logistyce firma jest dostępna na terenie kraju i poza granicami, a produkty dostarczane są w odpowiednich warunkach i na czas do wszystkich odbiorców.

 

 

ZM „Dobrosławów” są właścicielem sieci sklepów firmowych i hurtowni, głównie na terenie województwa lubelskiego, miejscowościach: Dobrosławów, Puławy, Lublin, Chełm, Tomaszów Lubelski, Terespol, Sławatycze, Bełżyce. Obecnie punktów sprzedaży jest 40.

 

 

Tagi

produkcja wyrobów wędliniarskich, mięso, mięso wieprzowe, półtusze wieprzowe, mięso wołowe, produkcja mięsa, wędliny sprzedaż, eksport na kraje UE, ubój zwierząt rzeźnych, rozbiór mięsa, wędzonki, kiełbasy, produkcja mięsa mielonego, wyroby drobiowe, drób

Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - Dotacje na Innowacje.
©2014 Wszystkie prawa zastrzeżone
Wykonanie: nFinity.pl