Wynik wyszukiwania 20 z 21

  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Masy do lodów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym. Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym,straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynośic od 0°C do 4°C. Produkt pakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemności 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

    .
  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .
  • Masy do lodów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym. Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym,straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynośic od 0°C do 4°C. Produkt pakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemności 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .
  • Masy do lodów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym. Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym,straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynośic od 0°C do 4°C. Produkt pakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemności 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

    .
  • Masy do lodów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym. Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym,straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynośic od 0°C do 4°C. Produkt pakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemności 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .
  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Masy do lodów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym. Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym,straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynośic od 0°C do 4°C. Produkt pakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemności 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .
  • Masy do lodów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Oferowane przez nas masy do lodów "włoskich" jak i gastronomicznych produkowane są tylko z najlepszej jakości naturalnych surowców. Składniki przetwarzane są na jednej z najnowocześniejszych lini produkcyjnej w Europie, co skutkuje wysoką trwałością produktu bez stosowania konserwantów, dochodzą nawet do 90 dni m.in. dzięki sterylizacji w temp. 120°C. Masy do lodów "włoskich" dostępne są w smakach: śmietankowym, czekoladowym i truskawkowym. Oferujemy także masy przeznaczone do produkcji lodów gastronomicznych w następujących smakach: śmietankowym, czekoladowym, truskawkowym, waniliowym, malagowym, orzechowym, kawowym, jajokoniakowym, malinowym, brzoskwiniowym, kiwi, jabłkowym, jagodowym, wisniowym,straciatella. Temperatura transportu i przechowywania wszystkich mas lodowych powinna wynośic od 0°C do 4°C. Produkt pakowany jest w 10 kg aseptyczne worki o pojemności 11 litrów. Lody gastronomiczne jako produkt finalny są również dostępne w 3 kg kuwetach plastikowych o pojemności 5 litrów.

    .
  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .
  • Śmietana cukiernicza

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    Nasza firma oferuje także śmietane cukierniczą o zawartości tłuszczu 32%. Termin przydatności wynosi 31 dni oraz temp. przechowywania 4°C. Produkt zostaje przetwarzany w systemie UHT

    .
  • Automaty do ladów

    ul. Role 3 3, 34-200 Sucha Beskidzka

    W ciągłej sprzedaży posiadamy również nowe i używane maszyny do lodów "włoskich" znanych renomowanych firm Taylor, Carpigiani, Coldelite. Oferujemy także przystawki 8-smakowe do koloryzowania Flavor Burst wraz z pełnym oprzyrządowaniem i syropami wykańczającymi. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 694 424

    .

Znaleziono w branżach

Znaleziono w miastach

Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - Dotacje na Innowacje.
©2014 Wszystkie prawa zastrzeżone
Wykonanie: nFinity.pl