Wynik wyszukiwania 20 z 24

  • Białko ziemniaczane paszowe

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    W celu podniesienia konkurencyjności wyrobów i stałego satysfakcjonowania klientów Spółka wyznaczyła następujące cele jakościowe: - produkowanie i dostarczanie wyrobów spełniających wymagania i oczekiwania naszych klientów ,wyrobów zgodnych z aktualnymi przepisami i normami, - poprawianie na rynku wizerunku Spółki w zakresie konkurencyjności wyrobów oraz jakości kontaktów z klientami.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Białko ziemniaczane paszowe

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    W celu podniesienia konkurencyjności wyrobów i stałego satysfakcjonowania klientów Spółka wyznaczyła następujące cele jakościowe: - produkowanie i dostarczanie wyrobów spełniających wymagania i oczekiwania naszych klientów ,wyrobów zgodnych z aktualnymi przepisami i normami, - poprawianie na rynku wizerunku Spółki w zakresie konkurencyjności wyrobów oraz jakości kontaktów z klientami.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Białko ziemniaczane paszowe

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    W celu podniesienia konkurencyjności wyrobów i stałego satysfakcjonowania klientów Spółka wyznaczyła następujące cele jakościowe: - produkowanie i dostarczanie wyrobów spełniających wymagania i oczekiwania naszych klientów ,wyrobów zgodnych z aktualnymi przepisami i normami, - poprawianie na rynku wizerunku Spółki w zakresie konkurencyjności wyrobów oraz jakości kontaktów z klientami.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Białko ziemniaczane paszowe

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    W celu podniesienia konkurencyjności wyrobów i stałego satysfakcjonowania klientów Spółka wyznaczyła następujące cele jakościowe: - produkowanie i dostarczanie wyrobów spełniających wymagania i oczekiwania naszych klientów ,wyrobów zgodnych z aktualnymi przepisami i normami, - poprawianie na rynku wizerunku Spółki w zakresie konkurencyjności wyrobów oraz jakości kontaktów z klientami.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny
  • Białko ziemniaczane paszowe

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    W celu podniesienia konkurencyjności wyrobów i stałego satysfakcjonowania klientów Spółka wyznaczyła następujące cele jakościowe: - produkowanie i dostarczanie wyrobów spełniających wymagania i oczekiwania naszych klientów ,wyrobów zgodnych z aktualnymi przepisami i normami, - poprawianie na rynku wizerunku Spółki w zakresie konkurencyjności wyrobów oraz jakości kontaktów z klientami.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Skrobia ziemniaczana

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Podstawowym przedmiotem działalności Spółki PPZ "Trzemeszno" jest produkcja skrobi ziemniaczanej z ziemniaków. Nasza firma produkuje dwa rodzaje skrobi: SUPERIOR oraz SUPERIOR STANDARD. Produkty, w zależności od potrzeb odbiorcy, oferowane są w opakowaniach: 0.5 kg, 1 kg, 25 kg, oraz big-bag. Skrobia ziemniaczana otrzymywana jest przez mechaniczne oddzielenie ziarenek skrobi od pozostałych części składowych ziemniaka, a następnie wypłukanie, oczyszczenie, wysuszenie i odsianie. Skrobia jest polisacharydem pełniącym rolę materiału zapasowego roślin. Struktury krystaliczne ziarna skrobiowego są tworzone przez makrocząsteczki skrobi o budowie rozgałęzionej - amylopektynę oraz makrocząsteczki o budowie liniowej amylozę. Ponieważ amyloza i amylopektyna różnią się wieloma istotnymi cechami, dlatego proporcja, w jakiej występują w określonym rodzaju skrobi określa jej właściwości fizykochemiczne. Skrobia jest jednym z najbardziej wielofunkcyjnych surowców w przemyśle spożywczym. W części zastosowań wykorzystuje się jej naturalne właściwości tworzenia żeli i zagęszczania. W przemyśle spożywczym i farmacji skrobia jest stosowana do nadawania produktom odpowiedniej tekstury, wyglądu (postaci), wilgotności, konsystencji i trwałości podczas przechowywania. Przykłady zastosowań skrobi: - w przemyśle włókienniczym przy apreturowaniu tkanin, do krochmalenia tkanin; - w przemyśle farmaceutycznym do produkcji antybiotyków, chemicznym do produkcji klejów; - w przemyśle spożywczym do wypieku ciast, zagęszczania zup i sosów, przyrządzania kisieli, budyni, pyz i klusek ziemniaczanych; - do celów technicznych w różnych gałęziach przemysłu, w przemyśle papierniczym.

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny
  • Produkcja rolna

    ul. Przemysłowa 4, 62-240 Trzemeszno

    Zboże, bydło mięsne

    cena - kontakt telefoniczny

Znaleziono w branżach

Znaleziono w miastach

Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka - Dotacje na Innowacje.
©2014 Wszystkie prawa zastrzeżone
Wykonanie: nFinity.pl